Workshop Luwen in de wirwar

 

Die dagelijkse drukte, chaos, wirwar.... zou jij die ook graag eens willen luwen? In deze workshop kun je even met ons achterover leunen. Met onze unieke ont-wirwarformule bieden we je verademing in beeld en geluid.

"Leren zelf ontspanning te vinden in de drukte van alle dag, door middel van creatief bezig zijn, maar ook de ontspanning te vinden....
Een gouden combi, wat mij betreft! Zelfontplooiing to the max!!!!" 

fullsizerender-3 

In deze workshop brengen we je met verschillende creatieve en ontspanningsoefeningen weer dichterbij jezelf; tekenen, meditatie, associeren en ontspanning. Hierbij hebben we vanuit onze kennis en kunde in de kunstzinnige counseling, mindfulness en klankschalen een uniek en uitgebalanceerd programma samengesteld.

"Erg fijn om de afwisseling te hebben tussen iets creatiefs en de rust en ontspanning."

Deze workshop is voor jou geschikt als je je onrustig of gestresst voelt, of wanneer je moeite hebt om je gedachten even stil te zetten. Tijdens deze middag zetten wij je stil en maken we ruimte om te kijken en luisteren naar wat voor jou op dit moment belangrijk en helpend is. We laten je de bijzondere en helende werking van creativiteit en ontspanning met o.a. de klankschalen ervaren. De verschillende oefeningen brengen je dichterbij jezelf en vervolgens ontstaat er ruimte en energie om vooruit te kijken. We geven je ook enkele tools mee om op latere momenten in te kunnen zetten. Zo kan je voor jezelf altijd een moment van rust en ruimte creeren als dat nodig is.

Dus maak tijd en ruimte voor jezelf en kom lekker luwen in de wirwar! 

De workshop duurt een dagdeel. We starten om 13.00 uur en de eindtijd is afhankelijk van het verloop en het aantal deelnemers. We nemen de tijd die nodig is maar als richtlijn kun je rekening houden met zo'n 3,5 tot 4,5 uur.  

Via het formulier op deze pagina kun je je aanmelden voor de workshop.

Misschien heb je nog vragen of wensen? Neem gerust contact op via deze LINK.

"Wauw! Wat een fijne en bijzondere ervaring"

thumbnail_img_8056 

Praktische informatie over workshop Luwen in de wirwar;

Duur: dagdeel (verwachting is 3,5 tot 4,5 uur)

Wanneer:  zaterdag 8 juni.

Ben je met een groepje en wil je op een andere dag dan de aangegeven datums? Neem gerust contact op om een andere datum af te spreken!

Waar: de Blauwe Ruimte in Kedichem

Deelnemers: min. 3 - max. 6

Kosten: €95 p.p.

 

Workshop Creëer & Ontspan (Luwen Light)

Wil je het 'luwen' wel graag ervaren maar heb je niet zoveel tijd, dan is er ook het "Creëer & Ontspan". Een kortere variant die je op een avond kunt ervaren. Kijk bij Creëer & ontspan voor meer informatie. 

Wil je op een andere manier creatief of ontspannend aan de slag? Misschien vind je iets naar je smaak of interesse bij ons aanbod.


 

Aanmelden voor de workshop Luwen in de wirwar;

 

Graag in het vakje voor vragen en/of informatie aangeven voor welke workshop je je aanmeldt en op welke datum je wilt komen. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen sturen we je de aanvullende informatie.

Met jouw aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Klik HIER voor de algemene voorwaarden.

We ontmoeten je graag in de Blauwe Ruimte!

 

* = verplicht veld

 

mmet-klankschaal-in-br

 

 

 

 

 

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: