Workshop Creëer & Ontspan

 

In deze workshop twee uur durende workshop brengen we je met creatieve- en ontspanningsoefeningen weer in verbinding met jezelf. 

We laten je eerst even in het hier en nu landen, dan duik je je eigen wirwar in én creëer je daar vervolgens een krachtige en veilige ruimte in. Dit doe je dmv een creatieve opdracht en een ontspannende meditatie. Na de pauze maak je een krachtbeeld voor jezelf en sluiten we op een energieke manier de avond af. Deze workshop heeft als titel Creëer & Ontspan. Deze twee ingrediënten zijn een sterke combinatie. Ze zorgen dat je in korte tijd weer terugkomt bij jezelf, bij wat voor jou op dat moment belangrijk is. Tijdens de workshop krijg je van ons enkele tools mee zodat je ook thuis kunt blijven creëeren en ontspannen!

 

luwen-light 

Praktische informatie over workshop Creëer & Ontspan;

Duur: 2 uur.

Wanneer: zondagmiddag 14 april, zondagmiddag 12 mei 2024.

Ben je met een groepje (minimaal 3 personen) en wil je op een andere dag dan de aangegeven datums? Neem gerust contact op om een andere datum af te spreken!

We kunnen deze workshop ook op locatie verzorgen. Er kunnen dan, bij geschikte ruimte, max. 12 personen deelnemen.

Waar: de Blauwe Ruimte in Kedichem

Deelnemers: min. 3 - max. 6.

Kosten: €65 p.p.

1 

Aanmelden voor de workshop Creëer & Ontspan; 

Graag in het vakje voor vragen en/of informatie aangeven dat je je aanmeldt voor: Creëer & Ontspan + de datum waarop je wilt komen. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen mailen we je de aanvullende informatie.

Met jouw aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Klik HIER voor de algemene voorwaarden.

We ontmoeten je graag in de Blauwe Ruimte!

 

* = verplicht veld

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: