Persoonlijk creatief traject - Ontdek je blauwdruk

 

In dit traject ga je met uiteenlopende opdrachten aan de slag om tot jezelf te komen en zo meer over jouw eigen blauwdruk te ontdekken. 

Deze unieke creatieve tocht brengt je naar jouw persoonlijke dromen, talenten, herinneringen, wensen en ook hindernissen, van vroeger en nu. Wie ben jij en wat past of hoort echt bij jou? Stap voor stap breng je dit in beeld en wordt jouw blauwdruk meer zichtbaar en herkenbaar. 

We werken één op één. Dit traject bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur, verspreid over 10 weken.

 

Locatie & data

De bijeenkomsten zijn één keer in de twee weken in de Blauwe Ruimte in Kedichem en kunnen worden ingepland op een donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Dit wordt in overleg met jou vastgesteld. Neem  gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Ben je geïnteresseerd of wil je jouw persoonlijke traject inplannen? Laat het me weten via het formulier en ik neem contact met je op.

 

Kosten

Je betaalt voor dit persoonlijke traject €595, waarbij alle kunstzinnige materialen zijn inbegrepen.

Het is ook mogelijk om dit traject met meerdere personen te volgen, met een max. van 4 personen. De kosten zijn dan totaal €395 p.p.

 

Liever de workshop Maak je eigen blauwdruk volgen? Klik HIER voor meer informatie.

 

 

 

 

 

portret-blauwdruk-in-wording 

 

Aanmelden

Heb je interesse of wil je je aanmelden? Stuur me dan een bericht via onderstaand formulier en ik neem contact met je op. 

 

* = verplicht veld

 

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: