Online cursus Durf creatief te zijn -met fotografie-

 

Jouw creativiteit wordt tijdens deze online cursus geprikkeld met leuke en verrassende (fotografie-)opdrachten. Je hoeft geen dure of speciale camera te hebben om aan deze cursus mee te kunnen doen, jouw mobiel voldoet prima! Hoewel we tijdens deze cursus met fotografie-opdrachten aan de slag gaan ligt de nadruk vooral op het ontdekken en ontwikkelen van jouw creativiteit. En daarbij krijg je natuurlijk ook gelijk handige tips om goede foto’s te maken!

"Heel inspirerende cursus om op een andere manier bezig te zijn met fotograferen"

De prijs voor deze leuke en verrassende online cursus is slechts 39 euro. Wat krijg je hiervoor?

  • Allereerst krijg je natuurlijk jouw unieke EHBC-pakketje opgestuurd, het Eerste Hulp Bij Creativiteit-pakketje, wat je gaat helpen bij het maken van de opdrachten.
  • De cursus start met een live ZOOM-meeting waarin we kort kennismaken en ik e.e.a. zal uitleggen over de cursus. Je ontvangt tijdens die meeting ook gelijk jouw eerste creatieve prikkel! 
  • Vervolgens ontvang je wekelijks een nieuwe video in jouw mailbox waarin je een nieuwe opdracht uitgelegd krijgt met tips & inspiratie om zelf aan de slag te gaan. 
  • De gemaakte foto’s, vragen en tips & tricks delen we met elkaar in een besloten Facebook-groep. In totaal krijg je 6 opdrachten en als BONUS ontvang je nog een extra video met bewerkingstips voor op je smartphone. 

"Superleuke cursus, toegankelijk en echt voor iedereen"

 

f55646aa-c894-40f9-b51d-fc65aa62669e_1_201_a 

Zin om mee te doen?  Wil je weten wanneer we weer met een nieuwe cursus starten? Stuur via onderstaand formulier, geheel vrijblijvend, een bericht, dan hou ik je op de hoogte!

* = verplicht veld

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: