Cursus "Teken voor jezelf"

 

Tijdens vijf bijeenkomsten ga je aan de slag met verschillende opdrachten en tekenoefeningen. Deze opdrachten zijn er vooral op gericht om even los te komen van de drukte van alledag.

Een tipje van de sluier; we gaan bijvoorbeeld tekenen n.a.v. een tekst/verhaal of muziek, werken met structuren en ritmes, een stukje werkelijkheid combineren met fantasie en verbinding in kleur ontdekken. We zullen naast (kleur)potlood ook andere materialen gebruiken, zoals krijt, papier en inkt. Maar geen zorgen, je hebt geen ervaring of tekentalent nodig om aan deze cursus mee te doen. 

"ik ervaarde het als een heerlijke plek om je mee te laten voeren naar ontspanning. In de fijne ruimte legt Boukje helder uit wat de bedoeling is en geeft alle ruimte voor eigen ideeen, een aanrader!" 

Het belangrijkste doel van deze tekencursus is om ontspanning te ervaren tijdens het creëren. Doordat er meerdere zintuigen worden aangesproken ben je echt bezig in het hier en nu en kom je in een goede tekenflow. Je zet de buitenwereld gewoon even op PAUZE. Er zullen zeker mooie werken ontstaan maar dat is dus niet het belangrijkste doel van deze tekenopdrachten en cursus. Wel dat je na les met een fijn en ontspannen gevoel de knop weer op PLAY kunt zetten...

Als je vragen hebt kun je ons een berichtje sturen, info@deblauweruimte.nl of meld je aan via het formulier.

Voor de liefhebbers; er is nu een vervolgcursus! Vijf bijeenkomsten met nieuwe opdrachten. Start op 15 maart.

"Ik heb de cursus Teken voor jezelf als zeer positief ervaren. De ruimte is heel prettig en Boukje weet je (eventueel sluimerende creativiteit) weer een flinke boost te geven. Ook bij iedere les wisselende materialen en opdrachten, dat houdt het ook spannend en leuk."

Pratische informatie over de tekencursus Teken voor jezelf;

Duur: 1,5 uur per bijeenkomst

Wanneer: 

CURSUS 4: start op vrijdagochtend 12 januari 2024. In totaal zijn het 5 bijeenkomsten van 10.30 tot 12.00 uur (12 januari, 26 januari, 9 februari, 16 februari en 1 maart).

CURSUS 5:   (VOL)

let op met 5 NIEUWE OPDRACHTEN. We starten op vrijdagochtend 15 maart, dan 29 maart, 12 april, 19 april en 26 april 2024. In totaal zijn het vijf bijeenkomsten van 10.00 tot 11.30 uur.

Waar: De Blauwe Ruimte in Kedichem

Deelnemers: max. 4 deelnemers

Kosten: €85 p.p., dit is inclusief materialen en koffie/thee.

 

 

 

 

mg7a2714

 

Graag bij 'vragen en/of informatie' vermelden dat je je aanmeldt voor de cursus Teken voor jezelf + welke startdatum

* = verplicht veld

 

image-save-ACA66CFE-A3BD-4A5C-A8FF-F62D7FA8E4D3 

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: