Jouw unieke herinneringsblauwdruk

Je mist je maatje, je geliefde huisdier… maar hoe geef je dit gemis een plek? Een mooi herinneringsbeeld kan jou hierbij helpen. Deze kan je een mooi plekje geven in je huis zodat je je maatje nog regelmatig ziet en dichtbij je voelt. Dit maak ik graag voor jou in een unieke herinneringsblauwdruk.

 

herinneringsbeeld 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kan zelf één of meerdere van je favoriete foto’s aanleveren om in het herinneringsbeeld te laten verwerken. Ik ben benieuwd welke eigenschappen jouw dier had, hoe ondeugend, lief of mooi hij/zij was, of welke andere bijzonderheden jij graag terugziet. We gaan dan in overleg kijken wat voor soort beeld bij jouw huisdier past.

De prijs voor een herinneringsblauwdruk is op aanvraag. Als richtlijn kun je rekening houden met een bedrag tussen de 200 en 300 euro. Maar net als de blauwdruk zal ook de prijs maatwerk zijn. Dat heeft te maken met jouw wensen en keuzes (denk aan formaat of aantal foto’s dat erin verwerkt worden). Informeer gerust en vrijblijvend via onderstaand formulier.

 

img_2701

 Je ziet hier nog een ander voorbeeld, gemaakt met de foto’s van hond Pieke en de boom waar zijn as is uitgestrooid. 

Wat is een blauwdruk eigenlijk?

De blauwdruk, ook wel cyanotypie, is een oude fotografisch techniek uit de 19e eeuw die vroeger gebruikt werd om bouwtekeningen te maken. Misschien ken je die blauwe afbeeldingen met in witte lijnen een bouwplan erop afgebeeld? Dat zijn originele blauwdrukken. Met een blauwdruk kan je dus laten zien hoe iets in elkaar zit, letterlijk en figuurlijk, en daarom maak ik de herinneringsbeelden met deze techniek. Het is belangrijk om te weten dat geen enkele afdruk precies hetzelfde is, toeval speelt in bepaalde mate een rol bij het ontstaan van dit beeld.

  • Ben je geïnteresseerd in de techniek? We geven in de Blauwe Ruimte ook workshops Blauwdrukken maken. Kijk HIER voor meer informatie over de workshop blauwdrukken maken.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie of heb je vragen ? Stuur me gerust en geheel vrijblijvend een berichtje via onderstaand formulier. Ik neem dan contact met je op.

 

meegeven-herinneringsbeeld

 
 
Bekijk verder op deze website;
 
  • Klik HIER voor My genetic landscape
  • Klik HIER voor Our plastic nature
  • Klik HIER voor meer beeldend werk in de fotogalerij
* = verplicht veld

 

Klik HIER voor de algemene voorwaarden.

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: